Alaveski karupoeg

Loomaparkides ja -aias pildistamine kõlab esmalt ülilihtsalt. Loomad on ju olemas, ainult vajuta nuppu. Jah, teoorias aga siis saad täpselt sellise foto mis on kõikidel teistel juba enne Sind olemas. Ehk siis sisuliselt turistikas. Lisaks kaunistavad fotot kõikvõimalikud puurid, aiad jne. Siin siis üks Alaveski loomapargi pääsetud mõmmibeebidest. Eesmärk oli aiavõrk eemaldada. Ka see tundub alguses lihtne – healing brush ja tuld. Ongi lihtne. Karv on ju ise kaootiline ja seal ei pea detailidele sellist tähelepanu pöörama. Aga silmad nina, suu ja taus on hoopis teine ooper. Ei saa jätta karu silmale udust triipu sest Photoshop ei leidnud kuskil sobivat sisu silma. Seega lihtne joonte vedamine üle võrgu muutubki täppistööks millele kulub tunde. Puuduolevad detailid tuleb mujalt kloonida või leida hoopiski sama seeria teise(te)lt foto(de)lt (ära kunagi tee ühte kaadrit ega kustuta võttekohas üleliigseid ära).

EXIF

01.08.2014
f/5.6; 1/160; ISO160; 50mm

Share Post :

More Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.