Kiirus, ma olen kiirus

Kas see on nüüd parim foto? Ei! Sõtkas ja pojad ujusid tegelikult rahulikult jõel ja ootasin kuni nad minuni jõuavad. Aga siis ehmatas neid “kurvist” saabuva seltskonna kisa ja kiirus kasvas hetkega. Sain ainult kaasa vedada ja klõpsu ära teha. Aga miks ma selel foto avaldan? Pigem loo ja oma uitmõtte pärast. Noh jah, selles fotos nagu on ka midagi, mingi asi mis endale meeldib. Aga lisaks assotsieerus sellega ka meie haridussüsteem ja kirjanduse tund (mina käisin koolis ajal kui kohustuslik oli eesti keele kirjand, 600 sõna pikk äkki, et üldse kool lõpetada). Mäletan kuidas õpetaja alati tähtsustas, et kirjand näitab Teie erudeeritust, seda kui palju Te olete ikka lugenud ja kirjandis PEAB tsiteerima! Noo lõpuks tekkis tunne, et pähe tuleb taguda 500 tsitaati koos autoritega, need paberile panna ja kirjand selle ümber ehitada. Aga hästi, näitan ka oma erudeeritust ja panen postituse juurde ikka ühe tsitaadi ka: Kuuledes lähenevat lärmakat seltskonda kordas sõtkas oma mõttes maailmakuulsa Pikne McQueeni avasõnu: “Hästi, läheb lahti. Keskendu. Kiirus, mina olen kiirus. Üks võitja, 42 kaotajat. Kaotajad on mulle hommikusöögiks. Hommikusöök? Mõtlen ainult hommikusöögi peale. See tee teeb mulle ainult head. Ei, ei, ei, keskendu, kiirus, kiirem kui kiire, mina olen Pikne”

EXIF

25.06.2016
f/4; 1/60; ISO200

Share Post :

More Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.