Kuhu suunda see lahing jääb?

Selle olukorra peale meenus anekdoot (EI ole kuidagi seotud fotodel olevate isikutega!) : Naine on armuksega ametis, kui keegi koputab uksele. “Mu mees tuleb!” hüüatab naine. Armuke peitis end vannituppa. Tegelikult tuli järgmine armuke. Veidi aja pärast jälle keegi koputab. Seekord läks teine armuke vetsu peitu. Kolmas kord juhtus sama asi kolmanda arukesega ja koju tuli mees. Kolmas armuke oli end peitnud nurgas seisvasse raudrüüsse.
Pikapeale hakkas asi ebamugavaks minema ja kõik kolm nuputasid, kuda minema saaks. Tuleb esimene vannitoast välja “Kraan ei tilgu enam! Tasu pole vaja..” ja astub uksest välja. Teine haarab mõttest kinni ja ütleb “Ummistus on likvideeritud, aitäh”. Kolmas on ikka veel raudrüüs tobedas olukorras. Lõpuks astub ta ette ja küsib:”Vabandage, ega siit juhuslikult Ümera mehed mööda läinud?”

EXIF

17.09.2016
f/1.8; 1/800; ISO160

Share Post :

More Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.