Manfrotto Pixi

Ühe oma foto all kurtsin, et pixi jäi koju ja pidin tegema seda, mida Bear Grylls’i saateid vaatades meelde jäänud, improviseerima endale statiivi, kuna selfi tahtis ju tegemist! Ja siis saabus mulle postkasi see küsimus: “Ou, kuule misasi see Pixi on?” Täna lastega seigeldes oli Pixi kaasa võetud, nagu lemmikloom. Aga tabasin ennast mõttelt – mina ei olnud sellest varem midagi kuulnud, äkki on neid õnnetuid siis veel.

Misasi see siis on? Pixi on keskmisest natukene parem endlikepp, selfipulk või kuidas iganes seda asja ka nimetataks. Minu ja pixi teed kohtusid kui Photopoint sellele mingit kampaaniat tegi. Teadagi ju, statiive ei saa kunagi olla liiga palju: valgusele, reflektorile, kaamerale, reisile, telefonile jne on igale eesmärgile oma statiivi vaja. Telefonil statiivi ei olnud, seega tuli hankida – one more can’t hurt! Ehk nagu nüüd aru saate – pixie on statiiv telefonile, väikesele kaamerale või ka suurele kaamerale. Väike, kerge 3-jalg millega oli kaasas klamber telefoni kinnitamiseks. Keerad klambri maha on tavaline statiivikeere mille abil saad väikese pixie ka arvestatavas kaaluklassis peegelkaamera alla kruvida. Muidugi ka vastupidi, saab oma nutitelefoni kruvida suure statiivi peale. Ja mis minu jaoks peamine: kõik endlid saavad tehtud ning paremini kui selfipulgaga sest kadeerimise ruumi jääb lihtsalt rohkem ning 10 sekundi taimer töötab ka telefonis! Lisaks sellele on Pixit oluliselt kergem ja lihtsam transportida kui täismõõdus statiivi, peaaegu mahub taskusse viimast totralt punni ajamata (proovi sa päris statiiv taskusse panna). Aga eks üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna, seega visuaalne selgitus küsimusele: “kes või mis on Pixi?”

Ahjaa, ja kui pixit ei ole siis saab ka nii:

Share Post :

More Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.